Бульбяная салата з каўбасой

Бульбяная салата з каўбасой
  • 25 хвілін
  • 4 порцый
  • Бульба
    2-3 шт.
  • Каўбаса варана-вэнджаная
    120 г
  • Яйкі
    2 шт.
  • Агурок свежы
    1 шт.
  • Цыбуля зялёная
    3-4 шт.
  • Маянэз
    1-2 ст.л.
  • Соль, перац
    па гусце

Бульбу трэба папярэдне зварыць або запекчы, затым нарэзаць брусочкамі. Таксама зварыць яйкі, пачысціць і нарэзаць саломкай.

Нарэзаць саломкай варана-вэнджаную каўбасу і свежыя агуркі. Скласці ўсе інгрэдыенты ў міску, дадаць здробненую зялёную цыбулю, змяшаць.

Салата пасаліць і паперчыць, дадаць маянэз і зноў добра змяшаць. Перакласці бульбяную салату з каўбасой у прыдатны посуд і падаць да стала.