Бульбяная салата з каўбасой

-
25 хвілін
-
4 порцый
-
Бульба2-3 шт.
-
Каўбаса варана-вэнджаная120 г
-
Яйкі2 шт.
-
Агурок свежы1 шт.
-
Цыбуля зялёная3-4 шт.
-
Маянэз1-2 ст.л.
-
Соль, перацпа гусце
Бульбу трэба папярэдне зварыць або запекчы, затым нарэзаць брусочкамі. Таксама зварыць яйкі, пачысціць і нарэзаць саломкай.
Нарэзаць саломкай варана-вэнджаную каўбасу і свежыя агуркі. Скласці ўсе інгрэдыенты ў міску, дадаць здробненую зялёную цыбулю, змяшаць.
Салата пасаліць і паперчыць, дадаць маянэз і зноў добра змяшаць. Перакласці бульбяную салату з каўбасой у прыдатны посуд і падаць да стала.
Іншыя рэцэпты
-
-
40 хвілін
-
9 інгрэдыентаў
-
6 порцый
Сытны халаднік з каўбасой "Мартадэла"А Вы ўжо рыхтавалі халаднік гэтым летам?прыгатаваць -
-
-
02 гадзін
-
7 інгрэдыентаў
-
10 порцый
Сасіскі ў цесцюМы падрыхтавалі для вас самы просты рэцэпт сасісак ў цесцю.прыгатаваць -
-
-
30 хвілін
-
10 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Салата Аліўе з каўбасойВыдатны рэцэпт прыгатавання салаты аліўе з каўбасой і салёнымі агуркамі да святочнага стала.прыгатаваць -