Салата "Выбух густу" за 20 хвілін.

  • 20 хвілін
  • 6 порцый
  • Бужаніна «Магілёўская» ад ААТ «Магілёўскі мясакамбінат»
    250 гр.
  • Агурок свежы
    1-2 шт.
  • Яйка варанае
    3 шт.
  • Арэхі грэцкія
    30 гр.
  • Збожжа граната
    30-50 гр.
  • Часнок
    2 зубчыкі
  • Маянэз
    па гусце
  • Зеляніна
    па гусце
  • Тарталеткі
    6-8 шт.

Каб не важдацца дома на кухні напярэдадні любога свята, мы хочам прапанаваць вам просты, але ў той жа час вельмі смачны салата "Выбух густу"!

Падрыхтоўка:

Яйкі загадзя адварыце і астудзіце. Вычышчаныя яйкі, агуркі і вяндліну нарэжце дробным кубікам. Дадайце арэхі і часнык.

Запраўце маянэзам, змяшайце і пасоліце па гусце. Раскладзеце салату ў тарталеткі.

Упрыгожце зернямі граната. І свежай зелянінай! Можна падаваць да стала!

Захоўвайце сабе гэты просты але вар'яцка прыгожы і смачны салата. Ён стане выдатным дадаткам на вашым святочным стале.