Лёгкі і далікатны салата!

  • 20 хвілін
  • 4 порцый
  • Вараная каўбаса «Мартадэла» ад ААТ «Магілёўскі мясакамбінат»
    200 гр.
  • Сыр
    50 гр.
  • Памідор
    3 шт.
  • Свежы агурок
    1 шт.
  • Кукуруза кансерваваная
    1 слоік
  • Яйка (зваранае ўкрутую)
    4 шт.
  • Цытрынавы сок
    2 ст.л.
  • Раслінны алей
    2 ст.л.
  • Дыжонская гарчыца
    1 ч.л.
  • Сухарыкі
    па гусце

Мы заўсёды ведаем чаго вам не хапае...
Давайце прыгатуем лёгкі і далікатны салата з каўбасой і сырам.

Як рыхтаваць?
1. Вараную каўбасу, свежы агурок нарэжце саломкай, яйка - кубікам, а сыр натрыце на буйнай тарцы
2. Усё змяшайце і дадайце кукурузу кансерваваную.
3. Гарчыцу, алей і сок цытрыны ўзбіце відэльцам, выліце ў салатнік.
4. Упрыгожце дзелькамі таматаў і яшчэ трохі апырскайце запраўкай.

Прыемнага апетыту!