Лёгкі і далікатны салата!
-
20 хвілін
-
4 порцый
-
Вараная каўбаса «Мартадэла» ад ААТ «Магілёўскі мясакамбінат»200 гр.
-
Сыр50 гр.
-
Памідор3 шт.
-
Свежы агурок1 шт.
-
Кукуруза кансерваваная1 слоік
-
Яйка (зваранае ўкрутую)4 шт.
-
Цытрынавы сок2 ст.л.
-
Раслінны алей2 ст.л.
-
Дыжонская гарчыца1 ч.л.
-
Сухарыкіпа гусце
Мы заўсёды ведаем чаго вам не хапае...
Давайце прыгатуем лёгкі і далікатны салата з каўбасой і сырам.
Як рыхтаваць?
1. Вараную каўбасу, свежы агурок нарэжце саломкай, яйка - кубікам, а сыр натрыце на буйнай тарцы
2. Усё змяшайце і дадайце кукурузу кансерваваную.
3. Гарчыцу, алей і сок цытрыны ўзбіце відэльцам, выліце ў салатнік.
4. Упрыгожце дзелькамі таматаў і яшчэ трохі апырскайце запраўкай.
Прыемнага апетыту!
Іншыя рэцэпты
-
-
35 хвілін
-
6 інгрэдыентаў
-
6 порцый
Канапе з сыравяленай каўбасой, сырам і маслінаміСёння прыгатуем адну з самых папулярных святочных закусак - канапе з сыравяленай каўбасой і сырам.прыгатаваць -
-
-
45 хвілін
-
15 інгрэдыентаў
-
2 порцый
Піца з грыбамі і каўбасойСмачная, яркая, сытная закуска - гаворка вядома ідзе пра піцу з грыбамі і каўбасой. Паспрабуйце гэты рэцэпт, не пашкадуеце.прыгатаваць -
-
-
30 хвілін
-
10 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Салата Аліўе з каўбасойВыдатны рэцэпт прыгатавання салаты аліўе з каўбасой і салёнымі агуркамі да святочнага стала.прыгатаваць -