Салата Аліўе з каўбасой

-
30 хвілін
-
4 порцый
-
Каўбаса вараная200 г
-
Морква1 шт.
-
Салёны агурок2 шт.
-
Бульба3 шт.
-
Яйкі3 шт.
-
Цыбуля рэпчатая1 шт.
-
Гарошак зялёны кансерваваны0,5 банкі
-
Маянэзпа гусце
-
Кроп свежы0,5 пучка
-
Соль, перацпа гусце
Напэўна не знойдзецца ніводнага чалавека, які б не ведаў салат "Аліўе". Вядома ў сучаснай кухні гэтая салата ўжо зусім непадобная на тую... сапраўдную. З часоў Савецкага Звяза мы абвыклі рыхтаваць гэтую салату з каўбасой і шматлікія гаспадыні рыхтуюць так дагэтуль. Я таксама не выключэнне, але каўбасу купляю самай добрай якасці: "Малочную" ці "Астанкінскую". Прапаную вам свой варыянт гэтай знакамітай салаты.
Для падрыхтоўкі салаты нам спатрэбіцца вараная каўбаса, яйкі, салёныя агуркі, морква, бульба, зялёны гарошак, цыбуля, свежы кроп і маянэз.
Іншыя рэцэпты
-
-
01 гадзін
-
7 інгрэдыентаў
-
8 порцый
Шніцаль - сакавіты ўнутры, хрумсткі звонку!Сёння рыхтуем смачны шніцаль са свініны ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".прыгатаваць -
-
-
30 хвілін
-
10 інгрэдыентаў
-
8 порцый
Закуска з шынкоў і каўбасы варанай "Доктарская апетытная"Закуска падыдзе для хуткага перакусу або ў якасці лёгкага вячэры.прыгатаваць -
-
-
30 хвілін
-
11 інгрэдыентаў
-
9 порцый
Смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасойСёння мы прапануем вам прыгатаваць смачную страву — смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасой "Астанкінская апетытная" ад ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".прыгатаваць -