Салата Аліўе з каўбасой

Салата Аліўе з каўбасой
  • 30 хвілін
  • 4 порцый
  • Каўбаса вараная
    200 г
  • Морква
    1 шт.
  • Салёны агурок
    2 шт.
  • Бульба
    3 шт.
  • Яйкі
    3 шт.
  • Цыбуля рэпчатая
    1 шт.
  • Гарошак зялёны кансерваваны
    0,5 банкі
  • Маянэз
    па гусце
  • Кроп свежы
    0,5 пучка
  • Соль, перац
    па гусце

Напэўна не знойдзецца ніводнага чалавека, які б не ведаў салат "Аліўе". Вядома ў сучаснай кухні гэтая салата ўжо зусім непадобная на тую... сапраўдную. З часоў Савецкага Звяза мы абвыклі рыхтаваць гэтую салату з каўбасой і шматлікія гаспадыні рыхтуюць так дагэтуль. Я таксама не выключэнне, але каўбасу купляю самай добрай якасці: "Малочную" ці "Астанкінскую". Прапаную вам свой варыянт гэтай знакамітай салаты.

Для падрыхтоўкі салаты нам спатрэбіцца вараная каўбаса, яйкі, салёныя агуркі, морква, бульба, зялёны гарошак, цыбуля, свежы кроп і маянэз.