Закуска з шынкоў і каўбасы варанай "Доктарская апетытная"

Закуска з шынкоў і каўбасы варанай "Доктарская апетытная"
  • 30 хвілін
  • 8 порцый
  • Маладыя шынкі
    2 шт.
  • Каўбаса вараная
    200 гр.
  • Сыр цвёрды
    200 гр.
  • Яйка
    1 шт.
  • Маянэз або смятана
    1 ст.л.
  • Часнык
    1-2 зубчыкі
  • Невялікі пучок кропу
  • Мука для паніроўкі шынкоў
  • Соль
  • Свежемолотый перац

1. Шынкі памыць, абсушыць і нарэзаць кружочкамі.

2. У муку дадаць соль і перац, змяшаць. Запанировать кружочкі шынкоў у пакуце з двух бакоў.

3. Бляху вышмараваць алеем або заслаць паперай для выпечкі. Выкласці шынкі на бляху і запякаць у разагрэтай да 190 градусаў духоўцы 7-10 хвілін.

4. Сыр і каўбасу нацерці на буйнай тарцы. Дадаць яйка, маянэз або смятану, дробна сечаны кроп і нацёрты на дробную тарку часнык. Перамяшаць.

5. Дастаць шынкі з духоўкі, перавярнуць і зверху выкласці начынне. Запякаць яшчэ 10 хвілін.

6. Падаваць з каханым падліўкай.

Смачна есці!