Закуска з шынкоў і каўбасы варанай "Доктарская апетытная"

-
30 хвілін
-
8 порцый
-
Маладыя шынкі2 шт.
-
Каўбаса вараная200 гр.
-
Сыр цвёрды200 гр.
-
Яйка1 шт.
-
Маянэз або смятана1 ст.л.
-
Часнык1-2 зубчыкі
-
Невялікі пучок кропу
-
Мука для паніроўкі шынкоў
-
Соль
-
Свежемолотый перац
1. Шынкі памыць, абсушыць і нарэзаць кружочкамі.
2. У муку дадаць соль і перац, змяшаць. Запанировать кружочкі шынкоў у пакуце з двух бакоў.
3. Бляху вышмараваць алеем або заслаць паперай для выпечкі. Выкласці шынкі на бляху і запякаць у разагрэтай да 190 градусаў духоўцы 7-10 хвілін.
4. Сыр і каўбасу нацерці на буйнай тарцы. Дадаць яйка, маянэз або смятану, дробна сечаны кроп і нацёрты на дробную тарку часнык. Перамяшаць.
5. Дастаць шынкі з духоўкі, перавярнуць і зверху выкласці начынне. Запякаць яшчэ 10 хвілін.
6. Падаваць з каханым падліўкай.
Смачна есці!
Іншыя рэцэпты
-
-
01 гадзін
-
7 інгрэдыентаў
-
8 порцый
Шніцаль - сакавіты ўнутры, хрумсткі звонку!Сёння рыхтуем смачны шніцаль са свініны ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".прыгатаваць -
-
-
45 хвілін
-
15 інгрэдыентаў
-
2 порцый
Піца з грыбамі і каўбасойСмачная, яркая, сытная закуска - гаворка вядома ідзе пра піцу з грыбамі і каўбасой. Паспрабуйце гэты рэцэпт, не пашкадуеце.прыгатаваць -
-
-
25 хвілін
-
11 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Смажаны лаваш з каўбасой і сырамСмажаны лаваш з каўбасой і сырам - смачная, хуткая і простая ў падрыхтоўцы закуска, якая выручыць вас у любой жыццёвай сітуацыі.прыгатаваць -