Піца з грыбамі і каўбасой

-
45 хвілін
-
2 порцый
-
Мука500 г
-
Цукар1 ст.л.
-
Соль1 ч.л.
-
Дрожджы сухія6 г
-
Вада300 мл
-
Аліўкавы алей3 ст.л.
-
Каўбаса салямі50 г
-
Каўбаса варана-вэнджаная90 г
-
Сыр цвёрды100 г
-
Шампіньёны свежыя200 г
-
Марынаваныя грыбы100 г
-
Лук рэпчаты1 шт.
-
Алей сланечнікавыпа гусце
-
Арэгана, базілікпа гусце
-
Таматавая падліўка ці паста1-2 ст.л.
Піца - гэта добры пачатак дня. Ёю можна падсілкавацца з раніцы разам з кубачкам кавы, перакусіць у абед, узяць на пікнік, на працу або даць дзіцяці ў школу. У кампаніі з піцай можна весела правесці час за праглядам цікавага фільма ці тэлеперадачы.
Для падрыхтоўкі цеста для піцы ў міску прасеяць 450 г мукі, дадаць цукар, соль і сухія дрожджы. Змяшаць інгрэдыенты. Уліць цёплую ваду і аліўкавы алей. Змяшаць цеста лапаткай, далей працягнуць замес рукамі.
У працэсе ручнога замесу дадаць астатнюю муку. Цеста павінна атрымацца мяккае і не якое ліпне да рук. Накрыць міску з тэстам вечкам і прыбраць на 30 хвілін у цёплае месца. Гэтага цеста хопіць на дзве вялікія піцы.
Пакуль цеста падыходзіць, падрыхтаваць усе прадукты для начыння. Каўбасу салямі нарэзаць кружочкамі, варана-вэнджаную каўбасу саломкай.
Цяпер нарэзаць грыбы. У рэцэпце выкарыстоўваюцца шампіньёны і марынаваныя хатнія вешанкі для пікантнасці. Шампіньёны нарэзаць пласцінкамі, лук чвэрць кольцамі і абсмажыць іх на сланечнікавым алеі, даць астыць. Саломкай нарэзаць вешанкі.
Бляху вышмараваць сланечнікавым алеем, падзяліць цеста напалову і раскачаць адну частку ў аладку рукамі.
Цеста вышмараваць аліўкавым алеем, а затым таматавай пастай ці падліўкай. Раскласці зверху адвольна каўбасу і грыбы. Пасыпаць арэгана, базілікам і затым цёртым сырам.
Разагрэць духоўку да 250 градусаў і запякаць піцу 8-10 хвілін, у залежнасці ад таго, наколькі зажарысты верх вы хочаце атрымаць.
Піца з грыбамі і каўбасой гатова. Перамесціце піцу на талерку, можна пасыпаць зелянінай і разрэзаць на порцыі.
-
-
30 хвілін
-
11 інгрэдыентаў
-
9 порцый
Смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасойСёння мы прапануем вам прыгатаваць смачную страву — смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасой "Астанкінская апетытная" ад ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".прыгатаваць -
-
-
01 гадзін
-
7 інгрэдыентаў
-
8 порцый
Шніцаль - сакавіты ўнутры, хрумсткі звонку!Сёння рыхтуем смачны шніцаль са свініны ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".прыгатаваць -
-
-
25 хвілін
-
7 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Бульбяная салата з каўбасойПрапануем вашай увазе смачную бульбяную салату з каўбасой. Для гэтага салаты лепш выкарыстоўваць маладую бульбу, можна вараны ці запечаны. Салата можа ўжывацца як самастойная страва на сняданак ці вячэру.прыгатаваць -