Сытны халаднік з каўбасой "Мартадэла"
-
40 хвілін
-
6 порцый
-
Каўбаса вараная150 гр;
-
Свежыя агуркі3 шт.;
-
Адварная бульба6 шт.;
-
Зялёны лук1 пучок;
-
Кроп1 пучок;
-
Яйкі адварныя3 шт.;
-
Абястлушчаны кефір2-2,5 л.;
-
Смятана200 гр.;
-
Сольпа гусце
У кожнай пары года вызначана ёсць свой густ. Густ лета - гэта сапраўды халаднік (калі не лічыць шашлык).
Варыянтаў падрыхтоўкі халадніка шмат: на кефіры, квасе, сыроватцы ці проста на вадзе.
Сёння мы прапануем вам прыгатаваць смачную класічную халаднік на кефіры.
Падрыхтоўка:
1. Бульбу, яйкі, агуркі і каўбасу нарэзаць дробнымі кубікамі.
2. Лук і і кроп дробна нарэзаць.
3. Скласці ўсе інгрэдыенты ў рондаль, дадаць смятану і змяшаць.
4. Усё заліць халодным кефірам. Калі заліваць халаднік з каўбасой тоўстым кефірам, яго варта развесці халоднай кіпячонай вадой.
Халаднік з каўбасой гатовы. Прыемнага апетыту!
Атрымлівайце асалоду ад лета разам з ААТ «Магілёўскі мясакамбінат».
Іншыя рэцэпты
-
-
30 хвілін
-
10 інгрэдыентаў
-
8 порцый
Закуска з шынкоў і каўбасы варанай "Доктарская апетытная"Закуска падыдзе для хуткага перакусу або ў якасці лёгкага вячэры.прыгатаваць -
-
-
60 гадзін
-
8 інгрэдыентаў
-
8 порцый
Мясныя рулецікі на святочны столМясныя рулецікі - ідэальная закуска да святочнага стала. Рулецікі не толькі смажацца на патэльні, але і тушацца ў духоўцы пад сметанным соусам! Гэта вельмі смачна! Паспрабуйце!прыгатаваць -
-
-
25 хвілін
-
7 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Бульбяная салата з каўбасойПрапануем вашай увазе смачную бульбяную салату з каўбасой. Для гэтага салаты лепш выкарыстоўваць маладую бульбу, можна вараны ці запечаны. Салата можа ўжывацца як самастойная страва на сняданак ці вячэру.прыгатаваць -