Сытны халаднік з каўбасой "Мартадэла"

  • 40 хвілін
  • 6 порцый
  • Каўбаса вараная
    150 гр;
  • Свежыя агуркі
    3 шт.;
  • Адварная бульба
    6 шт.;
  • Зялёны лук
    1 пучок;
  • Кроп
    1 пучок;
  • Яйкі адварныя
    3 шт.;
  • Абястлушчаны кефір
    2-2,5 л.;
  • Смятана
    200 гр.;
  • Соль
    па гусце

У кожнай пары года вызначана ёсць свой густ. Густ лета - гэта сапраўды халаднік (калі не лічыць шашлык).
Варыянтаў падрыхтоўкі халадніка шмат: на кефіры, квасе, сыроватцы ці проста на вадзе.

Сёння мы прапануем вам прыгатаваць смачную класічную халаднік на кефіры.

Падрыхтоўка:
1. Бульбу, яйкі, агуркі і каўбасу нарэзаць дробнымі кубікамі.
2. Лук і і кроп дробна нарэзаць.
3. Скласці ўсе інгрэдыенты ў рондаль, дадаць смятану і змяшаць.
4. Усё заліць халодным кефірам. Калі заліваць халаднік з каўбасой тоўстым кефірам, яго варта развесці халоднай кіпячонай вадой.

Халаднік з каўбасой гатовы. Прыемнага апетыту!
Атрымлівайце асалоду ад лета разам з ААТ «Магілёўскі мясакамбінат».