Мясныя рулецікі на святочны стол

  • 60 гадзін
  • 8 порцый
  • Свіная выразка ад ААТ
    400 гр.
  • Шампіньёны
    200 гр.
  • Яйка
    2 шт.
  • Лук рэпчаты
    1 шт.
  • Сыр
    100 гр.
  • Смятана
    200 гр.
  • Соль, перац
    па гусце
  • Алей для смажання
    па гусце

Мясныя рулецікі - ідэальная закуска да святочнага стала. Рулецікі не толькі смажацца на патэльні, але і тушацца ў духоўцы пад сметанным соусам! Гэта вельмі смачна! Паспрабуйце!

Падрыхтоўка:

⃣ Цыбуліну нарэжце кольцамі. Прамыйце і дробна пасячэце шампіньёны. Абсмажце іх разам з цыбуляй да гатовасці.
⃣ Сыр натрыце на буйнай тарцы. Яйкі адварыце ўкрутую і парэжце на дробныя кавалачкі. Змяшайце грыбы, сыр, яйкі і цыбулю.
⃣ Свіную выразку нарэжце на пласціны таўшчынёй каля 5-6 мм. Адбіце кожную пласціну, пасоліце і паперчыце з абодвух бакоў. На кожны кавалак мяса пакладзяце прыкладна 1 ст. лыжку начыння. Загарніце мяса ў рулецік.
⃣ Абсмажце рулецікі на патэльні да адукацыі румянай скарыначкі. Затым выкладзеце рулецікі ў форму для запякання. Дадайце 200 мл вады.
⃣ Зверху заліце смятанай. Адпраўце ў духоўку пры 180 градусах на 30 хвілін.

Мясныя рулецікі да святочнага стала гатовы. Падавайце гарачымі. Прыемнага апетыту!