Мясныя рулецікі на святочны стол
-
60 гадзін
-
8 порцый
-
Свіная выразка ад ААТ400 гр.
-
Шампіньёны200 гр.
-
Яйка2 шт.
-
Лук рэпчаты1 шт.
-
Сыр100 гр.
-
Смятана200 гр.
-
Соль, перацпа гусце
-
Алей для смажанняпа гусце
Мясныя рулецікі - ідэальная закуска да святочнага стала. Рулецікі не толькі смажацца на патэльні, але і тушацца ў духоўцы пад сметанным соусам! Гэта вельмі смачна! Паспрабуйце!
Падрыхтоўка:
⃣ Цыбуліну нарэжце кольцамі. Прамыйце і дробна пасячэце шампіньёны. Абсмажце іх разам з цыбуляй да гатовасці.
⃣ Сыр натрыце на буйнай тарцы. Яйкі адварыце ўкрутую і парэжце на дробныя кавалачкі. Змяшайце грыбы, сыр, яйкі і цыбулю.
⃣ Свіную выразку нарэжце на пласціны таўшчынёй каля 5-6 мм. Адбіце кожную пласціну, пасоліце і паперчыце з абодвух бакоў. На кожны кавалак мяса пакладзяце прыкладна 1 ст. лыжку начыння. Загарніце мяса ў рулецік.
⃣ Абсмажце рулецікі на патэльні да адукацыі румянай скарыначкі. Затым выкладзеце рулецікі ў форму для запякання. Дадайце 200 мл вады.
⃣ Зверху заліце смятанай. Адпраўце ў духоўку пры 180 градусах на 30 хвілін.
Мясныя рулецікі да святочнага стала гатовы. Падавайце гарачымі. Прыемнага апетыту!
-
-
01 гадзін
-
7 інгрэдыентаў
-
8 порцый
Шніцаль - сакавіты ўнутры, хрумсткі звонку!Сёння рыхтуем смачны шніцаль са свініны ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".прыгатаваць -
-
-
30 хвілін
-
10 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Салата Аліўе з каўбасойВыдатны рэцэпт прыгатавання салаты аліўе з каўбасой і салёнымі агуркамі да святочнага стала.прыгатаваць -
-
-
45 хвілін
-
15 інгрэдыентаў
-
2 порцый
Піца з грыбамі і каўбасойСмачная, яркая, сытная закуска - гаворка вядома ідзе пра піцу з грыбамі і каўбасой. Паспрабуйце гэты рэцэпт, не пашкадуеце.прыгатаваць -