Сасіскі ў цесцю

-
02 гадзін
-
10 порцый
-
Сасіскі "Сакавітыя" ад ААТ "Магілёўскі мясакамбінат"10 шт.
-
Мука400 гр.
-
Вада250 мл.
-
Масла сметанковае50 гр.
-
Дрожджы сухія5 гр.
-
Соль0,5 ч.л.
-
Цукар1 ст.л.
1. Рыхтуем рошчыну з дрожджаў, 1 арт.л. цукру, цёплай вады і 2 арт. л. мукі. Змешваем і пакідаем на 15-20 хвілін у цёплым месцы.
2. Праз 20 хвілін да рошчыны дадаем соль, пакінуты цукар. Высыпаем муку. Далей замешваюць цеста спачатку лыжкай, а затым рукамі. Дадаем растопленае сметанковае масла і вымешваюць аднастайнае мяккае цеста на працягу 7 хвілін. Потым накрываем цеста ручніком і пакідаем у цёплым месцы на 1 гадзіну.
3. Праз 1 гадзіну абмінаць цеста і дзелім яго на 2 часткі. Кожную частку тэсту раскочваем ў прастакутны пласт 20*30 см.Пласт наразаем на доўгія палоскі шырынёй каля 4 см. кожную сасіску абмотваюць тэстам па спіралі.
4. Выкладваем на бляху, засланы пергаментам, і пакідаем на 15 хвілін, каб цеста трохі паднялося. Змазваем нарыхтоўкі ўзбітым яйкам. Адпраўляем сасіскі ў дражджавым цесцю ў разагрэтую да 200 градусаў духоўку на 20 хвілін.
Праз 20 хвілін сасіскі ў цесцю гатовыя!
Смачна есці!
-
-
20 хвілін
-
10 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Лёгкі і далікатны салата!Мы заўсёды ведаем чаго вам не хапае...прыгатаваць -
-
-
45 хвілін
-
15 інгрэдыентаў
-
2 порцый
Піца з грыбамі і каўбасойСмачная, яркая, сытная закуска - гаворка вядома ідзе пра піцу з грыбамі і каўбасой. Паспрабуйце гэты рэцэпт, не пашкадуеце.прыгатаваць -
-
-
40 хвілін
-
9 інгрэдыентаў
-
6 порцый
Сытны халаднік з каўбасой "Мартадэла"А Вы ўжо рыхтавалі халаднік гэтым летам?прыгатаваць -