Шніцаль - сакавіты ўнутры, хрумсткі звонку!
-
01 гадзін
-
8 порцый
-
Свініна ад ААТ500 гр.
-
Яйка1 шт.
-
Пакута50 гр.
-
Сухары паніровачныя50 гр.
-
Сольпа гусце
-
Перацпа гусце
-
Масладля смажання
Гэтую страву мы будзем рыхтаваць з мяса, якое папярэдне добра адбіваецца, паніруецца ў патройнай паніроўцы, а затым падсмажваецца да прыгожай залацістай скарыначкі.
Падрыхтоўка:
⃣ Вычышчанае і нарэзанае на пласты мяса, накрываем харчовай плёнкай і адбіваем. Солім, перчым па гусце.
⃣ Адбітыя пласты мяса абвальваем у пакуце, затым акунаем ва ўзбітае яйка, а пасля пасыпаем паніровачнымі сухарамі.
⃣ Выкладваем мяса на разагрэтую патэльню з даданнем расліннага алею.
⃣ Абсмажваем свіны шніцаль на сярэднім агні абапал да адукацыі хрумсткай румянай скарыначкі.
Шніцалі са свініны гатовыя! Можна падаваць іх да стала з любым гарнірам і гароднінай.
Прыемнага апетыту!
Іншыя рэцэпты
-
-
60 гадзін
-
8 інгрэдыентаў
-
8 порцый
Мясныя рулецікі на святочны столМясныя рулецікі - ідэальная закуска да святочнага стала. Рулецікі не толькі смажацца на патэльні, але і тушацца ў духоўцы пад сметанным соусам! Гэта вельмі смачна! Паспрабуйце!прыгатаваць -
-
-
35 хвілін
-
6 інгрэдыентаў
-
6 порцый
Канапе з сыравяленай каўбасой, сырам і маслінаміСёння прыгатуем адну з самых папулярных святочных закусак - канапе з сыравяленай каўбасой і сырам.прыгатаваць -
-
-
25 хвілін
-
7 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Бульбяная салата з каўбасойПрапануем вашай увазе смачную бульбяную салату з каўбасой. Для гэтага салаты лепш выкарыстоўваць маладую бульбу, можна вараны ці запечаны. Салата можа ўжывацца як самастойная страва на сняданак ці вячэру.прыгатаваць -