Шніцаль - сакавіты ўнутры, хрумсткі звонку!

  • 01 гадзін
  • 8 порцый
  • Свініна ад ААТ
    500 гр.
  • Яйка
    1 шт.
  • Пакута
    50 гр.
  • Сухары паніровачныя
    50 гр.
  • Соль
    па гусце
  • Перац
    па гусце
  • Масла
    для смажання

Гэтую страву мы будзем рыхтаваць з мяса, якое папярэдне добра адбіваецца, паніруецца ў патройнай паніроўцы, а затым падсмажваецца да прыгожай залацістай скарыначкі.

Падрыхтоўка:
⃣ Вычышчанае і нарэзанае на пласты мяса, накрываем харчовай плёнкай і адбіваем. Солім, перчым па гусце.
⃣ Адбітыя пласты мяса абвальваем у пакуце, затым акунаем ва ўзбітае яйка, а пасля пасыпаем паніровачнымі сухарамі.
⃣ Выкладваем мяса на разагрэтую патэльню з даданнем расліннага алею.
⃣ Абсмажваем свіны шніцаль на сярэднім агні абапал да адукацыі хрумсткай румянай скарыначкі.

Шніцалі са свініны гатовыя! Можна падаваць іх да стала з любым гарнірам і гароднінай.
Прыемнага апетыту!