Смажаны лаваш з каўбасой і сырам

-
25 хвілін
-
4 порцый
-
Лаваш3 шт.
-
Каўбаса200-300 г
-
Сыр100-150 г
-
Яйкі2 шт.
-
Смятана3 ст.л.
-
Гарчыца1 ч.л. (па жаданню)
-
Зялёная цыбуля0.5 пучка
-
Пятрушка0.25-0.5 пучка (па гусце)
-
Соль, перацпа гусце
-
Раслінны алейдля смажання
-
Вада1 ст.л.
Падрыхтуйце кампаненты начыння. Нарэжце невялікімі кубікамі каўбасу. Натрыце сыр. Дробна нарэжце зялёную цыбулю і пятрушку. Дадайце смятану, гарчыцу, крыху солі і молатага чорнага перцу. Добра ўсё змяшайце.
У асобную ёмістасць разбіце 2 яйкі. Дадайце 1 ст.л. вады, дробку солі і молатага чорнага перцу, а затым злёгку ўзбіце сумесь відэльцам да аднастайнасці.
Нарэжце лаваш на палоскі шырынёй 7-8 сантыметраў. Зрэжце закругленыя краі палосак лаваша, каб іх канцы набылі квадратную форму - так зручней будзе згортваць лаваш з начыннем, надаючы яму форму трыкутнікаў.
На кожную палоску лаваша выкладзеце 1 сталовую лыжку падрыхтаванага начыння. Злёгку прыцісніце начынне, размеркаваўшы яе ў падставе палоскі ў форме трыкутніка. Затым згарніце лаваш, паўтараючы абрысы начыння (падрабязней гледзіце ў відэаверсіі рэцэпту).
Паўторыце працэдуру з пакінутымі палоскамі лаваша і начыннем.
Атрыманыя трыкутнікі з лаваша памакніце ў яечную сумесь з двух бакоў і змесціце на разагрэтую, змазаную алеем патэльню.
Абсмажвайце лаваш на сярэднім агні, з двух бакоў, да залацістага колеру. Па жаданні, у апошнія некалькі хвілін падрыхтоўкі патэльню можна прычыніць вечкам, для таго каб сыр лепш расплавіўся.
Смажаны лаваш з каўбасой і сырам гатовы.
-
-
30 хвілін
-
11 інгрэдыентаў
-
9 порцый
Смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасойСёння мы прапануем вам прыгатаваць смачную страву — смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасой "Астанкінская апетытная" ад ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".прыгатаваць -
-
-
35 хвілін
-
6 інгрэдыентаў
-
6 порцый
Канапе з сыравяленай каўбасой, сырам і маслінаміСёння прыгатуем адну з самых папулярных святочных закусак - канапе з сыравяленай каўбасой і сырам.прыгатаваць -
-
-
25 хвілін
-
7 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Бульбяная салата з каўбасойПрапануем вашай увазе смачную бульбяную салату з каўбасой. Для гэтага салаты лепш выкарыстоўваць маладую бульбу, можна вараны ці запечаны. Салата можа ўжывацца як самастойная страва на сняданак ці вячэру.прыгатаваць -