Смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасой

  • 30 хвілін
  • 9 порцый
  • Лаваш
    3 шт.
  • Каўбаса вараная
    200-300 гр.
  • Сыр
    100-150 гр.
  • Яйкі
    2 шт.
  • Смятана
    3 ст.л.
  • Гарчыца
    1 ч.л./ па гусце
  • Зялёны лук
    па гусце
  • Пятрушка
    па гусце
  • Соль, перац
    па гусце
  • Раслінны алей
    для смажання
  • Вада
    1 ст.л.

Сёння мы прапануем вам прыгатаваць смачную страву — смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасой "Астанкінская апетытная" ад ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".

Падрыхтоўка:
Нарэжце невялікімі кубікамі каўбасу вараную "Астанкінская апетытная". Натрыце сыр. Дробна нарэжце зялёную цыбулю і пятрушку. Дадайце смятану, гарчыцу, крыху солі і молатага чорнага перцу. Добра ўсё змяшайце.

У асобную ёмістасць разбіце 2 яйкі. Дадайце 1 ст.л. вады, дробку солі і молатага чорнага перцу, а затым злёгку ўзбіце сумесь відэльцам да аднастайнасці.

Нарэжце лаваш на палоскі шырынёй 7-8 гл.

На кожную палоску лаваша выкладзеце 1 сталовую лыжку падрыхтаванага начыння. Злёгку прыцісніце начынне, размеркаваўшы яе ў падставе палоскі ў форме трыкутніка і згарніце лаваш.

Атрыманыя трыкутнікі з лаваша памакніце ў яечную сумесь з двух бакоў і змесціце на разагрэтую, змазаную алеем патэльню.

Абсмажвайце лаваш на сярэднім агні, з двух бакоў, да залацістага колеру.

Смажаны лаваш з каўбасой і сырам гатовы!

Прыемнага апетыту!