Смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасой
-
30 хвілін
-
9 порцый
-
Лаваш3 шт.
-
Каўбаса вараная200-300 гр.
-
Сыр100-150 гр.
-
Яйкі2 шт.
-
Смятана3 ст.л.
-
Гарчыца1 ч.л./ па гусце
-
Зялёны лукпа гусце
-
Пятрушкапа гусце
-
Соль, перацпа гусце
-
Раслінны алейдля смажання
-
Вада1 ст.л.
Сёння мы прапануем вам прыгатаваць смачную страву — смажаны лаваш з сырам і варанай каўбасой "Астанкінская апетытная" ад ААТ "Магілёўскі мясакамбінат".
Падрыхтоўка:
Нарэжце невялікімі кубікамі каўбасу вараную "Астанкінская апетытная". Натрыце сыр. Дробна нарэжце зялёную цыбулю і пятрушку. Дадайце смятану, гарчыцу, крыху солі і молатага чорнага перцу. Добра ўсё змяшайце.
У асобную ёмістасць разбіце 2 яйкі. Дадайце 1 ст.л. вады, дробку солі і молатага чорнага перцу, а затым злёгку ўзбіце сумесь відэльцам да аднастайнасці.
Нарэжце лаваш на палоскі шырынёй 7-8 гл.
На кожную палоску лаваша выкладзеце 1 сталовую лыжку падрыхтаванага начыння. Злёгку прыцісніце начынне, размеркаваўшы яе ў падставе палоскі ў форме трыкутніка і згарніце лаваш.
Атрыманыя трыкутнікі з лаваша памакніце ў яечную сумесь з двух бакоў і змесціце на разагрэтую, змазаную алеем патэльню.
Абсмажвайце лаваш на сярэднім агні, з двух бакоў, да залацістага колеру.
Смажаны лаваш з каўбасой і сырам гатовы!
Прыемнага апетыту!
-
-
30 хвілін
-
10 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Салата Аліўе з каўбасойВыдатны рэцэпт прыгатавання салаты аліўе з каўбасой і салёнымі агуркамі да святочнага стала.прыгатаваць -
-
-
35 хвілін
-
6 інгрэдыентаў
-
6 порцый
Канапе з сыравяленай каўбасой, сырам і маслінаміСёння прыгатуем адну з самых папулярных святочных закусак - канапе з сыравяленай каўбасой і сырам.прыгатаваць -
-
-
25 хвілін
-
11 інгрэдыентаў
-
4 порцый
Смажаны лаваш з каўбасой і сырамСмажаны лаваш з каўбасой і сырам - смачная, хуткая і простая ў падрыхтоўцы закуска, якая выручыць вас у любой жыццёвай сітуацыі.прыгатаваць -